Vaše zadovoljstvo naš je prioritet.

Povjerenje klijenata, koje u Credo moversu gradimo već 25 godina, zasnovano je na našoj stručnosti i uslugama koje su nam pridobile vjerne korisnike među najuglednijim svjetskim pojedincima i organizacijama, ljudima koji očekuju najbolje, na vrijeme i uvijek na vrijeme, i koji znaju da nam se mogu obratiti s povjerenjem.

Kao jedina neovisna kompanija za preseljenja u regiji čije je osoblje obučeno i licencirano prema dozvolama prestižnog londonskog BAR centra za obuku i Cadogan Tatea iz Londona, stručno smo osposobljeni za sve elemente profesionalnog pakiranja i rukovanja predmetima – od preseljenja domova i ureda te velikih predmeta kao što su klaviri ili medicinska oprema do vrhunskih umjetničkih djela. Naši klijenti cijene pažnju koju posvećujemo detaljima, a mi shvaćamo da je njihov mir od neprocjenjive važnosti.

Naš je cilj pružiti najviši mogući stupanj brige i zaštite Vaše pokretne imovine i osigurati da se Vaše preseljenje, neovisno o njegovoj veličini ili opsegu, provede besprijekorno te uz što manje ometanja Vaše svakodnevnice. Ponosni smo na činjenicu da smo jedina neovisna hrvatska kompanija koja je međunarodni suradnik prestižnog britanskog udruženja tvrtki za preseljenja BAR (British Association of Removers), izravna podružnica saveza europskih udruga tvrtki za preseljenja FEDEMAC (Federation of European Movers Associations) te članica međunarodnog udruženja tvrtki za preseljenja IAM (International Association of Movers).

Naša je politika ispuniti sva Vaša očekivanja bez kompromisa, stoga nam je kontinuirano usavršavanje i unapređivanje važno. Vaše zadovoljstvo uvijek je naš prioritet.