Međunarodne selidbe

Selidbe stanova

Selidbe umjetnina

Sub_moving_1
Credo_art_15a
Sub_moving_5
Sub_moving_4
Sub_moving_2
Sub_moving_3

Od vrata do vrata, širom svijeta.

Credo movers organizira međunarodna preseljenja obitelji, direktora i diplomata već više od 30 godina. Zahvaljujući našem iskusnom, uvježbanom i licenciranom osoblju koje će profesionalno upakirati Vašu dragocjenu imovinu i brinuti o njoj, jamčimo Vam besprijekorno preseljenje na novu lokaciju.

Godine praktičnog iskustva u kombinaciji sa širokom globalnom mrežom pouzdanih udruženih partnera omogućuju nam čitav svijet pokriven mrežom naših usluga, od vrata do vrata.

Savjeti prilikom preseljenja

Glatko i bez stresa!

Credo movers već više od 30 godina sigurno preseljava obitelji i njihovu vrijednu imovinu u nove domove. Prema svakom pothvatu, neovisno o njegovoj veličini, odnosimo se s jednakom profesionalnošću i usavršenom stručnošću kao standardom. Pružamo vrhunsko stručno pakiranje, koristeći pritom najnovije i najotpornije materijale, uz optimalno planiranje vremena, skromne cijene i prijateljski pristup kako bismo Vaše preseljenje učinili što mirnijim i što bezbolnijim!

Korisnici naših usluga znaju da promjenu svog prebivališta mogu s punim povjerenjem povjeriti našem stručnom timu. To je razlog zbog kojeg se više od 90% našeg poslovanja bazira na zadovoljnim stalnim klijentima.

Licencirani.

Premještanje vrijednih objekata zahtijeva iznimnu vještinu i iskustvo u kombinaciji sa specifičnim, uvježbanim rukovanjem. Tvrtka Credo movers nositelj je prestižnih potvrda za specijalizirano rukovanje i dopremanje umjetničkih djela i instalacija koje su izdali londonski centar za obuku BAR te Cadogan Tate London. Svaki je član našeg osoblja stručno osposobljen za specijalizirano pakiranje, rukovanje i dostavu osjetljivih umjetničkih djela.

Predani smo regularnom obučavanju osoblja i stalnom usavršavanju, ukorak s novim tehnologijama u našoj profesiji, stoga smo optimalan izbor za sigurno i stručno preseljenje Vaših vrijednih umjetnina širom svijeta.

Selidbe ureda

Specijalizirana selidba

Credo_sap23a
Sub_moving_8
Sub_moving_7
Sub_moving_9
Credo_spec_07a
Sub_moving_6

Maksimum usluge, bez neugodnosti.

Credo movers je više od 30 godina jedna od vodećih tvrtki za korporativna, komercijalna i uredska preseljenja. Naše osiguranje, vještine i kvalifikacije svrstavaju nas među najveće stručnjake u našem području. Prije samog preseljenja, u dogovoru s Vama, izrađujemo detaljan plan točno prilagođen Vašim potrebama, navodeći pritom sve pojedinosti prije i nakon preseljnja. Naše stručno osposobljeno osoblje pobrinut će se za sve Vaše potrebe, koristeći pritom najsofisticiranije znanje i najsuvremeniju dostupnu opremu.

Naša je politika ispuniti sva Vaša očekivanja, bez kompromisa i bez obzira na veličinu ili opseg projekta. Vaše zadovoljstvo naš je prioritet, stoga je i sva Vaša vrijedna imovina u slučaju nezgode u potpunosti osigurana.

Robotika.

Tvrtka Credo movers je specijalizirana za teške uvjete preseljenja. Zahvaljujući našem licenciranom, obučenom osoblju, jedina smo tvrtka u regiji koja prakticira uporabu sofisticirane robotičke opreme za unutarnji prijenos teških tereta mase do 1.000 kg. Ova specifična mehanizacija, kao i drugi specijalizirani dodaci, zakonska su obveza koja osigurava siguran prijenos svih tereta težih od 100 kg na kosim stepenastim površinama.

I, što je najvažnije da biste se osjećali mirnima, imamo veliku policu osiguranja za specijalizirane usluge preseljenja u iznosu do 1 000 000 € u slučaju nezgode uz puno pokriće.

Moving_piano_05a