Naša stručnost, dostupna Vama.

Projektna preseljenja

Credo_sap21

SAP S/4HANA

Sub_Consulting_2

Službeni troškovnici

Sub_Consulting_1

U suradnji s Vama, organiziramo Vaše preseljenje od početka do kraja, usmjeravajući sve uključene strane prema najpovoljnijem zajedničkom ishodu. Ukratko, preseljenje činimo potpuno bezbolnim i za Vas organiziramo apsolutno sve! Credo movers je jedina neovisna kompanija koja nudi profesionalnu i uspješnu organizaciju projekata kao uslugu.

Godine iskustva s mnogim uspješno provedenim zvučnim projektima svrstali su nas među vodeće u ovom području, u državi i izvan nje. Ova usluga našim klijentima omogućava neusporedive uštede te puno pravo na korištenje naših resursa, često potrebnih tijekom procesa migracije. HT, Ericsson i Adria Media tek su neke od mnogih tvrtki koje su koristile i koje nastavljaju koristiti ovu specijaliziranu uslugu.

SAP već dugo dominira svijetom poslovnih aplikacija. Ukratko, SAP je korporativni program za upravljanje poslovnim operacijama i odnosima s klijentima.

Credo Movers je u mogućnosti provesti sve usluge vezane za migraciju preko SAP S/4HANA programa, putem kojega imate stalan pristup svakom elementu Vašeg preseljenja, osobito financijskom, kao i uvid u čitavu situaciju za trajanja procesa. Korištenje ovog programa nudi goleme prednosti i organizacijske mogućnosti, nezamislive u konvencionalnom načinu poslovanja. Transparentan izračun ukupnih troškova preseljenja, uz mogućnost potpune kontrole izdataka, od neprocjenjive je važnosti.

Službena procjena troškova u skladu s hrvatskim Zakonom o rekonstrukciji nakon potresa. Često zbunjujuće, usklađivanje stvarnosti, s pravnim zahtjevima za zadovoljavanje svih relevantnih parametara, naša je specijalnost.

Mi smo poslovni stručnjaci s golemim iskustvom i znanjem u ovom području te ćemo Vam omogućiti da uspješno i transparentno udovoljite obveznim zakonskim odredbama.